A holnapot köszöntjük 2020 december 31-ig jelentkező sorozatunkkal.

A forddalaholnap.hvg.hu webhely és a webhelyen elhelyezett tartalmak létrejöttét a fenntartható jövő és az elektromos autózás iránt elkötelezett Ford támogatta.

A webhely és a webhelyen közzétett tartalmak előállításában, szerkesztésében a hvg.hu és a HVG hetilap szerkesztősége nem vett részt. A webhely, valamint annak tartalmai a HVG Kiadó Zrt. speciális tartalmi megoldásokat kínáló egysége, a HVG BrandLab produkciójában készültek. 

A közeli és távoli jövőről szóló webhely készítői minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a webhely tartalmai naprakészek és helytállók legyenek. A webhellyel összefüggésben a következő elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot: 

Kiadó: HVG Kiadó Zrt.

Felelős kiadó: a HVG Kiadó Zrt. vezérigazgatója

1037 Budapest, Montevideo utca 14.

Telefon: 436-2001 (központ)

E-mail: hvg.hu@hvg.hu

A webhelyen és a webhelyre a HVG Kiadó Zrt. adatvédelmi és cookie-kezelési szabályai, előírásai érvényesek.

A Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. minden felelősséget kizár és semmi felelősséggel nem tartozik a webhellyel összefüggésben, és a webhelyen rendelkezésre bocsátott tartalmak naprakészségét, helyességét, teljességét, eredetiségét, jogi megfelelőségét, valamint folyamatos rendelkezésre állását illetően. 

A Ford Motor Company képviseletét Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. látja el. A Ford 38 hivatalos hazai márkakereskedőjével teljeskörű értékesítési, szerviz és vevőszolgálati tevékenységgel, alkatrész forgalmazással és a Ford Credit révén teljeskörű finanszírozással áll a magyar vásárlóközönség rendelkezésére.